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Section 1235.300  Introduction 

Health care workers may request an advisory opinion from the State Board regarding whether a referral to an existing or proposed entity does or does not violate the provisions of the Self-Referral Act.  Such a request must involve an entity with which the health care worker currently has or anticipates to have a financial involvement. 
